Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Wat leer je bij de studie Tourism?

Wist je dat je op wetenschappelijk niveau toerisme kunt onderzoeken? Hoe kunnen we zorgen voor duurzaam toerisme, dat positief bijdraagt aan de maatschappij en minder druk legt op de natuur? Jij kunt daar een belangrijke bijdrage aan leveren! Deze internationaal georiënteerde studie is volledig in het Engels. Maar deze proefstudie kun je ook (bijna) volledig in het Nederlands volgen, als je nog een beetje hulp nodig hebt!

Are you ready to expand your view? Meld je nu aan voor de online proefstudie Tourism en ontdek onze opleiding.

Online proefstuderen houdt in dat je vier lessen van één uur kunt volgen, gewoon vanuit je slaapkamer, of je tentje, of je hotel, of bovenop de Eiffeltoren of naast de Pyramides… De lessen bestaan uit een aantal mini (video)colleges en opdrachten die je thuis kunt maken. Je kunt al je vragen stellen aan Martijn, Amber, James, Karin en Anouk. Zij studeren al in Wageningen. Super handig om erachter te komen of de studie is wat je er van verwacht, vóórdat je je hebt ingeschreven.

Aanmelden voor de open dag

Inholland - poll - 102019 - vraag 2

Welke vragen wil jij stellen tijdens de Open Avond?