Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Wat leer je bij de studie Economie & Beleid?

Heft de overheid binnenkort belasting op jouw hamburger? Hoe zorg je ervoor dat bedrijven minder vervuilen? En hoe lossen we problemen als overbevissing of stroperij op?

Wil jij weten hoe je met economie een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld? Meld je dan nu aan voor de online proefstudie Economie & Beleid en ontdek onze opleiding.

Online proefstuderen houdt in dat je vier lessen van één uur kunt volgen, gewoon vanuit je slaapkamer. De lessen bestaan uit een aantal mini (video)colleges en opdrachten die je thuis kunt maken. Je kunt al je vragen stellen aan Nathalie, Bart, Luca en Marthe. Zij studeren al in Wageningen. Super handig om erachter te komen of de studie is wat je er van verwacht, vóórdat je je hebt ingeschreven.

 

 

 

 

 

Aanmelden voor de open dag

Inholland - poll - 102019 - vraag 2

Welke vragen wil jij stellen tijdens de Open Avond?