Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Isabelle Rossaert

auteur

1 januari 1970


Isabelle Rossaert (Genk, 1966) is schrijfster en journaliste.

Haar roman Dat is wat ik bemin verschijnt augustus 2015 bij uitg. Cossee, in co-productie met uitg. Van Halewyck. Eerder schreef ze samen met Paul Verhaeghen de brieven- en verhalenbundel De Venusbergvariaties (Manteau, 1998) en samen met de gelijknamige organisatie het non-fictieboek De verdwaalde ooievaar (Van Halewyck, 2008)

Daarnaast doet Isabelle  journalistiek onderzoekswerk, verslaggeving (studiedagen, projecten, processen) en geeft workshops zakelijk en creatief schrijven.  Ze werkt voornamelijk voor non-profit organisaties en in beperkte mate voor de media.

Isabelle doceert journalistieke schrijftechnieken aan de Universiteit Antwerpen. Ze richtte ook De Schrijfkaravaan op, waar ze workshops creatief schrijven en schrijven voor persoonlijke groei geeft.