Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Herman Vosman
Docent van het jaar 2005

De lessen Grieks en Latijn van meneer Vosman zijn een perfecte combinatie van gezelligheid en leren in één. Hij vertelt altijd geanimeerd en op humoristische wijze over zijn passie: de Klassieke Oudheid en over locomotieven. Hij brengt duidelijk zijn liefde voor de vakken over op zijn leerlingen. Cijfers gaan omhoog; 3en worden 7ens en 6,5en worden 8,5en. Helaas heeft meneer Vosman tijdens zijn schoolcarrière een hele vervelende periode meegemaakt. Hij kreeg darmkanker, maar zelfs in deze tijd blijft hij positief. En hij werd beter, tot grote vreugde van de leerlingen. Zijn vertrouwde “taduu taduu” klinkt weer door de gang als meneer Vosman eraan komt. “Over tot de orde van de dag” zoals meneer Vosman altijd zegt. Deze leraar laat zien dat je niet in Rome of in Griekenland hoeft te wonen om deze werelden van cultuur te ontdekken.

Meneer Vosman is sinds 1 augustus 2009 met pensioen. Leuk detail: in 2007 werd zijn oud-leerling Carmen van den Boom de winnares van de Docent verkiezing 2007!
Foto's van de campagne: