Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Germ van der Sluis
Conciërge van het jaar 2005 - Voortgezet Onderwijs

Germ van der Sluis heeft de nodige portie humor en sympathie en als het nodig is, zegt hij ook waar het op staat. Deze Friese conciërge ziet het nog wel eens door de vingers als je te laat bent, vooral als je de smoes in je beste Fries probeert te vertellen. Hij is een aardige, gezellige, nuchtere man. Als je hem nodig hebt, dan is hij er ook. Hij onthoudt de namen van alle leerlingen en ziet het zelfs als je naar de kapper bent geweest! Daarnaast kan hij ontzettend grappig chagrijnig zijn.

Deze conciërge motiveert en begeleidt alle leerlingen en zet ze weer op het juiste pad. Door dicht bij zijn leerlingen te staan, zorgt Germ van der Sluis ervoor dat zij met plezier naar school toe gaan. Hij geniet zelf ook zichtbaar van zijn werk. Germ van der Sluis is voor velen meer een vriend, dan een conciërge.
Foto's van de campagne: