Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Carmen van den Boom
Docent van het jaar 2007

Of je nou bij haar in de klas zit of door de wandelgangen van de school spot, mevrouw Van den Boom zie je altijd vrolijk en met een glimlach op haar gezicht. Ze is zo goed in het uitleggen van wiskunde, dat leerlingen die er een hekel aan hebben, het leuk gaan vinden! En dat komt door leuke en praktische manieren van uitleggen: sommen met een X erin worden x-box-sommen en de inhoud van een cirkel wordt uitgelegd met een échte taart. Je kan zowel lachen met mevrouw Van den Boom, als wiskunde leren en met haar praten als je ergens mee zit. Daarnaast deelt ze met Valentijn hartjessnoepjes uit en op haar verjaardag zijn het tompoezen. Deze wiskundelerares heeft het allemaal: charme, grappig en lief en ze staat altijd voor haar leerlingen klaar!

Mevrouw van den Boom werkte sinds 2008 op het Coornhert Lyceum in Haarlem. Tot onze spijt hebben we vernomen dat Carmen in juli 2014 is komen te overlijden. Wij wensen alle nabestaanden en alle leerlingen en oud-leerlingen veel sterkte bij het verlies van deze charmante, grappige en lieve docente.
Foto's van de campagne: