Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Klaas Otten
Conciërge van het jaar 2004 - Voortgezet Onderwijs

Als de woorden “Ruim je dat even op?” als muziek in de oren van de scholieren klinken, dan weet je dat Klaas Otten een zeer gewaardeerde conciërge is. Wat maakt hem zo geliefd? Achter zijn ‘Tarzan’ uiterlijk –te herkennen aan o.a. zijn mooie staart- schuilt een hele aardige en grappige man. Hij straalt autoriteit uit, maar houdt ook van een lolletje en gaat graag op uitdagingen van scholieren in. Anderzijds neemt hij zijn werk heel serieus. Hij staat altijd voor zijn leerlingen klaar en klaart alle klussen. Als de lift in de school kapot is, schroomt Klaas Otten niet om alle invaliden elke keer de trap op en af te tillen.

Klaas Otten is geliefd bij iedereen, wat zorgt voor een grote invloed op het doen en laten van de scholieren. Ondanks dat hij veel lol trapt, weet iedereen toch dat hij de baas is. Dit maakt Klaas Otten tot een leuke, maar ook een goede conciërge. Zijn leus? ‘Liever langharig dan kortzichtig’. Zowel letterlijk als figuurlijk.
Foto's van de campagne: