Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ronny Orth
Conciërge van het jaar 2006 - Voortgezet Onderwijs

Ronny Orth is niet zomaar een conciërge. Hij is ook een vertrouwenspersoon en een goede vriend. Als je met iemand wil praten, ga je naar Ronny Orth. Hij doet er alles aan om je te helpen, zonder daarvoor iets terug te willen. Hij kan zich goed verplaatsen in de leerlingen en maakt dan ook veel lol met ze. Daar komt zijn enorme dosis humor goed van pas. Verder organiseert Ronny Orth goede schoolfeesten –staat zelf ook op het podium- en gaat af en toe mee met de leerlingen een frikadel speciaal eten. Maar deze conciërge kan ook streng zijn. Als het nodig is, krijg je gewoon straf. Maar Ronny Orth is geen chagrijn. Hij houdt van zijn werk en dat is te zien. De leerlingen zien hem niet als conciërge, maar als een van hun.

Ronny Orth is van conciërge overgestapt naar beleidsmedewerker op school, maar nog steeds staat de leerling bij hem op de eerste plek.
Foto's van de campagne: