Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Theo Molenaar
Conciërge van het jaar 2008 - Basisonderwijs

Is Theo Molenaar in de buurt, dan is er plezier en gezelligheid. Deze conciërge met gouden handen is van alle marken thuis. Als er iets stuk is hoef je het maar één keer te vragen en voordat je het weet heeft hij het al gemaakt. Theo Molenaar zorgt dat alle schoolactiviteiten perfect verlopen en ook na schooltijd helpt hij op ouderavonden en vergaderingen. Daarnaast doet hij mee met de activiteiten van de leerlingen, zoals kamp en sportdagen. Theo Molenaar zingt de hele dag door en loopt fluitend door de gang. Deze vrolijke noot heeft ook leuke humor en er is geen kind dat hem niet grappig vindt. ‘Meester Theo’ is door zijn positieve uitstraling en aanstekelijke humeur zowel voor de kinderen, de ouders als de leerkrachten een aanspreekpunt, vriend en conciërge in één.

Geweldige bijkomstigheid: Theo Molenaar werd samen met de winnaar van het voortgezet onderwijs Niels Mellema, door minister Balkenende uitgenodigd op het Catshuis in Den Haag om de Nieuwjaarslunch bij te wonen!
Foto's van de campagne: