Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Niels Mellema
Conciërge van het jaar 2008 - Voortgezet Onderwijs

Niels Mellema blijft altijd zichzelf; aardig, creatief, origineel en zeer behulpzaam naar anderen toe. Hij kan je net dat duwtje in de rug geven die mensen soms nodig hebben. Niels Mellema is daarom niet voor niets een zeer gewaardeerde conciërge met liefde voor zijn werk en de medemens. Hij heeft aan de ene kant gezag over de leerlingen en aan de andere kant delen ze een goede band. Niels Mellema begrijpt de emotionele belevingswereld van tieners en helpt ze met problemen, of het nou met school te maken heeft of niet. Hij maakt je weer aan het lachen en heeft een groot gevoel voor humor. Het is dan ook niet zo gek dat Niels Mellema sinds 2009 is afgestudeerd als clown.

Geweldige bijkomstigheid: Niels Mellema werd samen met de winnaar van het basisonderwijs Theo Molenaar, door minister Balkenende uitgenodigd op het Catshuis in Den Haag om de Nieuwjaarslunch bij te wonen!
Foto's van de campagne: