Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ad Meijers
Docent van het jaar 2004

Wie het vak Management & Organisatie niet snapt, kan bij meneer Meijers terecht. Hij motiveert zijn leerlingen met klassieke uitspraken, gekke ezelsbruggetjes en maakt de moeilijke modellen uit de stof tot weetjes die je nooit meer vergeet. Hoe kun je vlottende activa beter onthouden door gewoon aan ‘vla’ te denken? “Kom op jongens, dan gaan we lekker aan het werk” zorgt ervoor dat de leerlingen ook daadwerkelijk aan het werk gaan en als de stof te moeilijk wordt, zegt meneer Meijers dat het een kwestie is van “de krenten uit de pap halen”.

Met de volle 110% doet meneer Meijers zijn best om de leerlingen de stof bij te brengen. Aan de hand van eigen gemaakte uittreksels legt hij het keer op keer uit, totdat iedereen het begrijpt. Meneer Meijers is altijd een vrolijke en actieve leraar die wel van een grapje houdt. Hij is een meester in het overbrengen van zijn plezier en enthousiasme op de leerlingen.
Foto's van de campagne: