Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Erik Maris
Docent van het jaar 2006

Het jaar ervoor lukt het de Duitse leraar niet om te winnen, maar in 2006 sleept meneer Maris toch de titel binnen! Waarom? Omdat meneer Maris “immer” vrolijk is, ontzettend veel plezier heeft in zijn vak en oprechte interesse toont in zijn leerlingen en hun problemen. Een terechte winnaar dus. Duits is een moeilijk vak, maar meneer Maris zorgt ervoor dat iedereen het begrijpt en met plezier leert. Als je het niet begrijpt, legt hij het op drie of vier verschillende manieren uit, net zo lang totdat je het door hebt.

Naast leraar Duits is meneer Maris ook mentor. Als je problemen hebt, staat hij voor je klaar en wordt het samen opgelost. Vrolijk, vriendelijk, humoristisch, koel en rustig in alle omstandigheden, dat zijn eigenschappen die horen bij meneer Maris. Een leraar met liefde voor zijn vak en zijn leerlingen.
Foto's van de campagne: