Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Will Kengen
Conciërge van het jaar 2007 - Voortgezet Onderwijs

Will Kengen is een zeer geliefde conciërge. Altijd vrolijk, grappig, behulpzaam en begrijpt leerlingen. Will Kengen is iemand waarmee je een goed gesprek kan houden over het onderwijs en in de pauzes verandert in Hans Kazan, of eigenlijk Will Kazan, zoals vele leerlingen hem altijd noemen. Zo laat hij zijn toverkunsten zien tijdens het legen van prullenbakken en vermaakt hij iedereen met ‘melige’ trucjes. Als je geen zin in school hebt, hoef je maar naar Will Kengen te kijken en dan is je dag weer goed. Hij vertelt de meest gekke verhalen om chagrijnige leerlingen op de vroege ochtend weer aan het lachen te krijgen. En uit betrouwbare bron hoorden wij dat hij zelfs een date voor je kan regelen. Dan moet je wel een hele toffe conciërge zijn!

Deze goochelaar doet zijn werk met ontzettend veel plezier en het is dan ook niet gek dat hij op ieders gezicht een glimlach kan toveren. Waar Will is, is een weg.
Foto's van de campagne: