Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Clemens Hens
Conciërge van het jaar 2006 - Basisonderwijs

Hoe Clemens Hens het doet weet niemand, maar hij doet het. Drie gebouwen met 1250 leerlingen in 49 groepen en 90 collega's, hij staat voor iedereen klaar. Hij maakt een praatje met de kinderen, ouders en collega’s en vliegt ondertussen van het ene naar het andere gebouw om razendsnel problemen op te lossen. Deze conciërge is handig en geeft daarom ook les in fietsen repareren en banden plakken. Verder heeft hij altijd een bemoedigend woordje klaar voor de kinderen en als er iemand gevallen is, verzorgt hij de zere knieën met mooie pleisters. Clemens Hens is naast conciërge ook een opvoedwonder. Sommige kinderen denken zelfs dat hij baas op school is! Hardwerkend, humoristisch, zorgzaam, gezellig, aardig, al deze kenmerken horen bij Clemens Hens. Mannen kunnen niets tegelijk zeggen ze toch? Clemens Hens doet wel twintig dingen tegelijk. Hij is een rots in de branding.

Geweldige bijkomstigheid: Clemens Hens mocht na het winnen van de verkiezing op uitnodiging van het Koninklijk Huis lunchen op Paleis Noordeinde met Prins Willem-Alexander en prinses Maxima!
Foto's van de campagne: