Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Kees Boogaard
Docent van het jaar 2008

Wie Duits krijgt van meneer Boogaard heeft geen saaie lessen. Zo doet hij imitaties van mensen en dieren -met als beste zijn kalkoenimitatie-, pogingen tot rappen om je de stof te laten onthouden en ondertussen wordt er hard gewerkt. Iedere les is anders, maar boeiend, waardoor leerlingen naar zijn les uitkijken. Meneer Boogaard is een bevlogen leraar die ook aan zijn leerlingen denkt. Hij laat de leerlingen altijd in hun waarde en luistert naar hun problemen. Deze leraar zorgt ervoor dat ze het beste uit zichzelf halen. Als je een laag cijfer hebt gehaald, baalt meneer Boogaard met je mee en helpt je om de volgende keer wel een voldoende te halen. Zijn humor is ‘supertoll'. Eigenschappen: goudeerlijk, open en sympathiek. Meneer Boogaard is een leraar met het oog op zijn leerlingen en het hart op de goede plaats.

Geweldige bijkomstigheid: meneer Boogaard mocht na het winnen van de verkiezing deelnemen aan de ‘Uitblinkerlunch’ op Paleis Noordeinde, op uitnodiging van Prins Willem-Alexander en prinses Maxima.
Foto's van de campagne: