Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Rien Akkermans
Conciërge van het jaar 2007 - Basisonderwijs

Als je aan basisschool Den Bongerd denkt, dan denk je aan Rien Akkermans en andersom. Deze conciërge is volgens vele ouders de meest stabiele factor voor kinderen in hun basisschooltijd. Hij wordt dan ook door de kinderen op handen gedragen. Van het schoonmaken van de dakgoten tot het plakken van pleisters op zere knieën, Rien Akkermans zorgt ervoor dat alles op school soepel verloopt. Deze hardwerkende spil kan het zelfs niet laten om in zijn vrije tijd, samen met zijn hond Bo, een inspectierondje om de school te maken. Hij is vrolijk, aardig en heeft altijd tijd voor een persoonlijk gesprek. Rien Akkermans, of meneer Rien in de ogen van de kinderen, staat voor iedereen klaar. Hij maakt de school een beetje ‘thuis’ voor iedereen.

Riek Akkermans is naast conciërge, een grote kindervriend. Een leerling typeerde hem ooit het beste door te zeggen: "Meneer Harry (directeur) is de baas, maar hij moet doen wat meneer Rien zegt".
Foto's van de campagne: