Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Statement CvTE: havo m&o niet uitgelekt

Statement CvTE: havo m&o niet uitgelekt

Heel even leek het alsof het havo-examen M&O van vanmiddag op losse schroeven stond. Dit omdat de toets zou zijn uitgelekt. Maar dit is niet het geval, je krijgt dus geen extra tijd om te leren, het examen van vanmiddag gaat gewoon door. 

Het vuurtje is aangestoken door een fervent photoshopper die eerder vanmorgen onderstaande foto online smeet. Let wel: deze twitteraar is NIET de persoon die de foto gemaakt heeft. 

 Wij kregen al gauw vragen over de echtheid van deze foto. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij eerst nog niet eens op de hoogte waren van deze geruchten. Oma spreekt: "Jongeren zijn ook zo handig met die computers tegenwoordig."

Statement CvTE

Ook het gezaghebbende CvTE kreeg lucht van de geruchten. Door een kort (maar krachtig) statement de ether in te slingeren, hebben zij elke vorm van twijfel weg genomen:

"Op internet (Facebook, Twitter) gaat het gerucht dat het centraal examen management en organisatie (m&o) havo van vanmiddag (13.30 – 16.30 uur) al op Examenblad.nl zichtbaar zou zijn geweest. Dit is NIET het geval. Er is geen enkele leerling die voorkennis kan hebben van dit examen of het correctievoorschrift.

Het centraal examen m&o havo gaat gewoon door vanmiddag."

Vanaf maandag 14 mei t/m 29 mei worden er keihard examens gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van al het examennieuws? Volg ons Liveblog en de Eindexamens Facebookpagina voor supersnel nieuws. Check ons YouTube-kanaal voor een dagelijks examenjournaal rond de klok van 19:00u!

Bereken je voorlopige cijfer

Back to school

Ben jij helemaal ready voor het nieuwe schooljaar? 
  • Hell yeah! Laat dat nieuwe jaar maar komen.
  • Meh. Er hadden nog wel een paar weken vakantie bij gemogen.
  • Nope! Doe mij maar het hele jaar zomervakantie.