Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Skirre Bob ft. Fissa Dave - Want Ik Doe Eindexamen

Liedjes voor EK's en WK's, liedjes om geld in te zamelen voor goede doelen en liedjes voor reclames. Een evenement, organisatie of actie stelt niets voor zonder eigen themesong. Vandaar dat Scholieren.com in samenwerking met rappers Skirre Bob en Fissa Dave met een eigen eindexamentrack komt. Samen gaan we die shit rocken. 

Skirre Bob en Fissa Dave zijn bij het grote publiek wellicht niet bekend, waar zij normaal gesproken achter de schermen werken. Bob legt uit waarom hij en Dave besloten om nu wél naar de voorgrond te treden: "We zijn allebei meermaals gezakt voor onze eindexamens, puur vanwege de stress. Daarom vinden we het tof dat we met deze track ontspanning kunnen leveren aan alle eindexamenkandidaten."

Examenfeestjes

Ter promotie van hun single bezoekt het tweetal na de eindexamens enkele examenfeestjes. De rappers roepen geïnteresseerden dan ook op om contact te zoeken. Dave: "Stuur ff mailtje naar oscar@scholieren.com, dan komen we langs. Gezellig man."

'Want ik doe eindexamen' is vanaf nu te beluisteren via YouTube en Spotify

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina. Abonneren op ons spannende Youtube-kanaal doe je hierrr

Bereken je voorlopige cijfer