Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Win met jouw samenvatting alle studieboeken voor je eerste jaar!

Win met jouw samenvatting alle studieboeken voor je eerste jaar!

Wat hebben we een hoop meegemaakt samen. Vier/vijf/zes jaar lang waren we onafscheidelijk, maar aan alles komt een eind. Binnenkort doen jullie eindexamen; waarna onze wegen zullen scheiden. Omdat we niet willen dat jullie ons vergeten, matsen we jullie nog één keer. We betalen jullie eerste lading studieboeken (nou ja, voor vier van jullie). 

Deze actie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De actie is bedacht en opgezet in samenwerking met Studystore, de webshop voor al je studieboeken voor hbo en universiteit.

Best lekker om je studie met zo'n meevaller te beginnen toch? Scheelt al snel een paar honderd euro. Kunnen jullie in je nieuwe bestaan als armoedige student wel gebruiken. Let's get down to business: wat moeten jullie doen om kans te maken op één van de vier pakketten met gratis studieboeken t.w.v. € 500,00?

#1 Upload je examensamenvatting

Scholieren.com is het episch centrum van samenvattingen, boekverslagen en werkstukken, al weten jullie dat natuurlijk al lang. Maar we willen ook die rol vervullen voor nieuwe generaties plagiaatpiraten en uitstelhelden. Daarom ambiëren we een groter bestand aan samenvattingen. 

Om dit te verwezenlijken vragen we alle eindexamenkandidaten om hun examensamenvattingen bij ons te uploaden. Je maakt die samenvatting toch, je kunt er andere examenkandidaten dit jaar en alle jaren hierna mee helpen én je kunt zelf wat winnen. Wij blij. En jullie ook met een meevaller van zo'n € 500,00. 

--> UPLOAD HIER JE EXAMENSAMENVATTING <--

#2 Vinkje aan
Je moet, naja, je moet eigenlijk niks, maar als je aan de actie mee wil doen wel, dus minimaal één examensamenvatting schenken via bovenstaande knop. Vergeet bij niet aan te vinken dat je kans wil maken op die € 500,00 aan gratis studieboeken. Zorg er vervolgens voor dat je je samenvatting op de juiste manier uploadt, dus kies bij type voor 'samenvatting' en check na het uploaden of je gegevens kloppen. 

#3 Afwachten
Wij gaan in de week van 7 mei onder alle examensamenvattingen die zijn binnengekomen én zijn aangemeld voor de actie, vier pakketten verloten. We proberen jullie in de week van 7 mei te laten horen of je bij de gelukkige winnaars hoort!

Actievoorwaarden

Natuurlijk zijn er ook kleine lettertjes. Goed lezen dus.

  • Uploaden kan tot en met 13 mei 2018. Hierna nemen we je samenvattingen nog steeds met liefde in ontvangst, maar maak je helaas geen kans meer op de prijs
  • De redactie van Scholieren.com kiest de winnaars uit. Dit gebeurt willekeurig. Erover in discussie gaan kan niet en een poging tot is trouwens heel triest 
  • Auteurs van samenvattingen dingen alleen mee naar de prijs als hun upload(s) betrekking heeft (hebben) op de examenstof van het schooljaar 2017/2018 én als de auteur zelf in het examenjaar zit
  • Als je denkt kans te maken met een samenvatting bestaande uit vijf woorden, dan heb je het mis. Je kunt zelf wel bedenken hoe een fatsoenlijke samenvatting eruit ziet
  • Studystore geeft vier studieboekenpakketten weg ter waarde van € 500,00 per pakket. Dat is ongeveer het gemiddelde bedrag dat je uitgeeft aan alle boeken voor je eerste studiejaar. Het maakt niet uit welke studie je gaat volgen.
  • Winnaars krijgen per e-mail bericht. Dit gebeurt uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum van 13 mei 2018. 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Studystore, de webshop voor al je studieboeken voor hbo en universiteit.

Bereken je voorlopige cijfer