Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Spijbeluur: wat te doen tegen geluidsoverlast bij het examen

Er is niks ergers dan dat je buurman of buurvrouw geluid maakt tijdens het examen. Van constant hoesten tot het kanen van chips, alles is irritant. Zelfs als een potlood valt, klinkt het alsof het luchtalarm af gaat. Daarom geeft Levy je de oplossing voor dit probleem. 

De nieuwe show van Levy Jansen en David Weel over koetjes en kalfjes na schooltijd. Elke tweewekelijkse woensdag om 16u zie je Levy de vetste dingen testen, de top 5 dingen afgaan, de raarste dagen overleven en over de zwoelste seks zwetsen.

Klik hier om gratis te abonneren op ons YouTube-kanaal en hier om de Instagram van Spijbeluur te volgen! Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina.

Bereken je voorlopige cijfer