Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #13: "We zouden zo'n cliché movie-dinner-date kunnen doen"

Liefdesbrief #13: "We zouden zo'n cliché movie-dinner-date kunnen doen"

Hello Silvester

Eigenlijk ben ik het wel met je eens. Al een hele tijd eigenlijk, maar ik wist niet goed hoe ik erover moest beginnen. Dus ik denk dat het een goed idee zou zijn om elkaar nu echt te ontmoeten om te zien of de klik er dan wel is, want ik vind je wel een heel leuk persoon om mee te praten en ik waardeer het dat je van meer alternatieve dingen houdt dan de standaard Nederlandse Rap, voetbal, etc. So let’s do it.

Ik moet je wel waarschuwen dat ik erg eerlijk ben als het om dit soort dingen gaat. Dus als het vanaf het begin van de date al niet werkt op die manier zal ik je het vertellen. Het heeft dan niks te maken met jou als persoon, aangezien ik denk dat je heel cool bent enz., maar meer dat je niet kan bepalen op wie je valt en op wie niet. Dus stel dat het niks wordt, lijkt me het wel leuk om vrienden te blijven of in ieder geval een beetje contact te houden.

Wat zou je op z’n date willen doen? We zouden zo'n cliché movie-dinner-date kunnen doen.

Wat denk je van de film ‘The greatest showman’ of misschien de derde Maze Runner-film? (als je de andere twee kent of course).

So, watcha think?

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle