Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #12: "Tot nu toe heb ik geen klik gevoeld tussen ons"

Liefdesbrief #12: "Tot nu toe heb ik geen klik gevoeld tussen ons"

Lieve Gabriëlle,

Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar (al is het misschien een beetje laat). Ik vier kerst gewoon gezellig met de familie en zo, maar verder niet zoveel speciaals.


Ik ben een Star Wars-fan (hoop dat je dat niet erg vindt). Ik vind de Hobbit en Lord of the Rings ook leuk, al is het wel een tijdje geleden dat ik die heb gezien. Jij hebt me aangeraden om The perks of being a wallflower te kijken, maar hij staat helaas niet op Netflix (ik ben niet zo van die illegale sites). Van de ‘80's muziek vind ik bands als Queen en Guns ‘n Roses erg leuk.

Bereid je voor op wat er nu gaat komen. Ik moet je namelijk wat vertellen, Gabriëlle. Tot nu toe heb ik nog geen klik gevoeld tussen ons, door deze brieven te schrijven. Maar ik denk dat dat misschien meer ligt aan de brieven dan aan jou en mij. Wanneer je brieven moet schrijven aan iemand die je niet goed kent, is het natuurlijk logisch om eerst dingen over jezelf te vertellen en vragen te stellen. Maar ik ben er nu van overtuigd dat je daardoor elkaar niet écht kan leren kennen. Ik denk dat daar persoonlijk contact voor nodig is. In elk geval denk ik niet dat het nog zin zou hebben veel langer door te gaan met deze brieven, dus vraag ik je: denk jij ook dat het tijd is om elkaar te ontmoeten en op date te gaan, om te ontdekken of het klikt tussen ons? Ik ben benieuwd.

Vaarwel,

 

Silvester