Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #11: "Heb je nog goede voornemens?"

Liefdesbrief #11: "Heb je nog goede voornemens?"

Gegroet Silvester,

Nog een gelukkig nieuw jaar toegewenst:) Heb je nog goede voornemens?

Wij vieren kerst best simpel. We spelen gewoon de hele dag bordspellen (ik alleen meestal niet, want daar ben ik niet zo’n fan van) en kijken cliché Amerikaanse kerstfilms. In de avond eten we wel altijd een zelfgemaakt driegangendiner, maar voor de rest hebben we niet echt bepaalde tradities. Hoe zit dat bij jou?

Eerlijk gezegd zou ik het zelf groter willen vieren, maar dan het liefst niet in Nederland omdat mensen hier niet erg uitbundig aan kerst lijken te doen. Wat ideaal zou zijn, is zoals het einde van A Christmas Carol (als je het niet kent zou je het boek moeten lezen) waar iedereen helemaal in de kerstsfeer is met van die koren die op straat zingen enzo.

Wat voor films vind je leuk? Zelf kijk ik veel te veel films, dus als je een keer niet weet wat je kan kijken, ask me. Ik vind sci-fi altijd wel leuk (maar niet Starwars tho) en kan fantasyfilms zoals Harry Potter (Ik ken de tekst van de eerste film zo’n beetje uit m’n hoofd) en The Hobbit waarderen.

Mijn lievelingsfilm is dan wel weer iets compleet anders. The Perks Of Being A Wallflower. Ik heb hem 15 keer gezien (I actually counted) en het is echt een hele goede film. Als je hem niet kent, please kijk het een keer. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Kijk de trailer alleen niet. Het laat de film zien alsof het zo’n typische highschoolfilm is, wat dus niet klopt. Verder zit er naar mijn mening ook een goede soundtrack in. Door deze film ben ik 70's en 80's-muziek leuk gaan vinden.

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle