Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #10: "Het ligt een beetje aan m地 stemming"

Liefdesbrief #10: "Het ligt een beetje aan m地 stemming"
Beeld: 123RF

Gegroet Gabriëlle,

Sinterklaas zit er weer op, kerst komt er al aan. De tijd gaat snel voorbij. Ik ben altijd druk met van alles en nog wat. School, werk, sporten etc. Maar gelukkig heb ik nu even tijd om deze brief te schrijven.

Ik ben twee keer naar een concert geweest van een band die mijn vader leuk vindt (ik ook wel). Ik zou ook nog wel een keer naar een concert van Rammstein willen gaan, maar dat duurt nog wel even, omdat ze eerst nog bezig zijn met hun nieuwe album en dan waarschijnlijk pas in 2019 weer op tournee gaan.

Ik heb Scherzo Tarantelle geluisterd en ik vind het goed klinken op zich. Het ligt een beetje aan m’n stemming of ik zin heb in klassieke muziek, maar wanneer dat zo is, vind ik viool en piano wel mooi om naar te luisteren.

Wat vind jij van kerst? Vier je het uitbundig of slechts klein?

Wie weet ga ik binnenkort naar een theater. Nu heb ik helaas niet zoveel inspiratie meer voor deze brief, dus ik hoop dat jij voor de volgende keer weer een heleboel vragen voor me hebt xD

 

Groetjes Silvester