Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Gezocht: eindexamencorrespondenten!

Gezocht: eindexamencorrespondenten!
Foto: Sophie Theunissen

Het is bijna zover! De eindexamens komen eraan, en ook bij Scholieren.com zijn de voorbereidingen in volle gang. In mei werken we weer samen met NU.nl, en daarvoor zijn we op zoek naar eindexamenkandidaten die graag hun mening verkondigen...

Geef je dus nu op om onze examencorrespondent te worden! Dan sta je straks te shinen op Scholieren.com én NU.nl.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Voor dat laatste hebben we jou nodig.

Heb jij wel zin om even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen aan onze redacteuren na afloop van een zitting? Geef dan je gegevens door aan ons, zodat wij je af en toe kunnen bellen.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen. 

Tijdens de examens zelf word je dan enkele keren na afloop van een examen door een van ons gebeld, en kletsen we eventjes (hooguit een paar minuutjes) om te vragen hoe je examen ging. Dan kun je dus al je frustratie, opluchting of boosheid bij ons kwijt. Wij verwerken je quote in de nieuwsberichten die we schrijven voor onze voorpagina en het eindexamendossier van NU.nl, en jij wordt voor eeuwig en altijd beroemd.

Naast het feit dat wij jou bellen, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden, en het ons te vertellen als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen in de landelijke media, en duizend karmapunten verdienen, laat dan hier je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar.

--> klik hier om je aan te melden <---

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We bellen namelijk na afloop van een examen ook graag met een leraar om zijn of haar mening te horen. Dus als je toevallig een toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten.