Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het LAKS zoekt nieuwe bestuursleden!

Het LAKS zoekt nieuwe bestuursleden!
Het huidige bestuur van het LAKS.

Ben jij een actieve scholier die overal een mening over heeft? Heb je een talent voor praten en loop jij rond met creatieve oplossingen en ideeën voor dagelijkse problemen op jouw school, maar kan je ze nergens écht kwijt? Dan heeft het LAKS een geschikte baan voor jou. Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) zoekt namelijk bestuursleden voor in 2017-2018.

Als LAKS-bestuurslid maak jij je gedurende een jaar hard voor je medescholier, door je actief in te zetten in de media en politiek. Je hebt afspraken met belangrijke onderwijspartners en politici, je leidt workshops en organiseert themadagen en congressen voor andere scholieren. Samen met je medebestuursleden beleef je een ontzettend gezellig jaar waar je ook nog superveel van leert. Je reist van hot naar her en maakt grote acties mee. Oh, en je krijgt er nog voor betaald ook. In dit filmpje zie je hoe het er bij LAKS aan toe gaat (en zie je oud-blogger Jasmijn shinen, zij zit namelijk in het huidige bestuur):

Solliciteer nu!

Wil jij volgend jaar shinen bij de minister aan tafel? Of zie jij jezelf al themadagen voor medescholieren organiseren? Solliciteer dan via het aanmeldformulier op www.laks.nl. Je kunt nog solliciteren tot en met vrijdag.

Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, mail/app/bel dan gerust met huidig bestuurslid Philip (0641820631/philip@laks.nl) of check de social media accounts van het LAKS voor meer informatie.