Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Telefoon afgepakt in de les, wat nu?

Eventjes een snap maken, eventjes iemand appen, eventjes, oeps... daar gaat je telefoon. Voor je het weet heeft je leraar je telefoon afgepakt en zit je met lege handen. Wat nu? Hier zijn een paar tips waardoor je toch nog enigszins contact kan houden met de buitenwereld. En je docent lekker kunt pesten.

Apparaatbeheer

Ik zal maar meteen toegeven, ik ben iemand die dit doet als zijn telefoon is afgenomen: ik bel mijn telefoon ongeveer vijf keer op maximaal volume met behulp van Android Apparaatbeheer (of voor de iPhone gebruikers: Zoek mijn iPhone.) Je krijgt altijd een chagrijnige blik van je docent als je de telefoon ophaalt, daar kan ik wel om lachen.

Airdroid

Als Android-gebruiker kun je de app Airdroid op je telefoon zetten. Je kan dan met behulp van je Airdroid-account overal je telefoon benaderen, denk aan foto's, smsjes, notificaties en ga zo maar door. Het werkt heel simpel: je installeert de app Airdroid en maakt een account of logt in met social media. Klaar is kees. Voor iets soortgelijks kun je ook even kijken naar mijn blog over Pushbullet.

Web.whatsapp.com

Een voor de hand liggende maar erg handige is ook web.whatsapp.com. Daarmee kun je gewoon whatsappen vanaf je computer.

Mobizen

Mocht je nou echt de neiging hebben om je Android-telefoon te besturen van afstand, dan kan je altijd nog Mobizen gebruiken. Zelf heb ik hier niet echt ervaring mee, maar het is altijd het proberen waard.  Je kunt er zelfs filmpjes mee opnemen en het toetsenbord van je pc gebruiken om een boodschap te typen. Kan je toch nog appen met je bff's.

Download Mobizen | AirDroid | Android Device Manager

voeg reactie toe

6734

Back to school

Ben jij helemaal ready voor het nieuwe schooljaar? 
  • Hell yeah! Laat dat nieuwe jaar maar komen.
  • Meh. Er hadden nog wel een paar weken vakantie bij gemogen.
  • Nope! Doe mij maar het hele jaar zomervakantie.