Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Eindexamenvloggers gezocht!

Eindexamenvloggers gezocht!

De eindexamens beginnen bijna! Wij zijn bij Scholieren.com al volop bezig met de voorbereidingen voor onze examenpagina. En bij die voorbereidingen hebben we jouw hulp nodig: we zoeken namelijk nog naar eindexamen-vloggers.

Heb jij wel zin om even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen voor de camera na afloop van een examen? Solliciteer dan voor een baantje als examenvlogger.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Sinds vorig jaar hebben we dat aangevuld met een kort eindexamenjournaal. Die verscheen niet alleen op Scholieren.com, maar ook op NU.nl, Fashionista.nl en Hart van Nederland.nl.

Voor het eindexamenjournaal hebben we jou nodig.

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die hun mening  willen geven: over hoe de toets ging, en over eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk: rondvliegende vogels in de examenzaal, stroomstoringen, gestolen examens, of andere gekke dingen).

We bundelen de vlogs elke dag en publiceren het eindexamenjournaal dan op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht). Nog meer goed nieuws: je krijgt ook nog eens een mooi zakcentje voor je video's.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen en een korte proefvideo op te sturen, waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut).

Wij kiezen uit de proefvideo's een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode maakt dat team na elke toets een korte video van hun ervaringen. Dat mag vanuit de schoolgangen, maar ook vanuit je slaapkamer. De video hoeft niet lang te duren, 25 seconden (max!) is al meer dan genoeg.

Naast de video's die je voor ons maakt, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden, en het ons te vertellen als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland, en daar betaald voor krijgen? Laat dan hier je gegevens achter! De vacature loopt nog tot vrijdag 14 april 12:00. 

klik hier om je aan te melden