Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

App: Mimicker Alarm

Elke avond zet ik mijn alarm aan, en dan krijg ik op mijn telefoon dat pijnvolle balkje: "Alarm gaat over 5 uur en 50 minuten" of iets in die geest. Dan denk ik aan het muziekje dat ik heb uitgekozen: het ergste kutgeluid wat je je maar kan bedenken. Helaas val ik vaak weer in slaap als ik m'n wekker uit heb gezet. Dat probleem lost de app Mimicker Alarm op.

Hoe maakt Mimicker Alarm je dan wakker?

Als je alarm afgaat dan kan je kiezen voor snooze of je alarm gewoon uitzetten. Als je voor uitzetten kiest dan moet je een opdracht voltooien. Denk hierbij aan het trekken van een gekke bek, een tongue-twister oplezen of een foto maken van een voorwerp met een bepaalde kleur. De tongue-twister moeten nog wel in 't Engels en de foto-herkenning is ook wel een beetje slecht. 

De opdrachten werken op een timer, dus je moet wel actie ondernemen, anders is de tijd op en krijg je een andere opdracht voorgeschoteld. Ik werd er dus 's ochtends vrij gefrustreerd van.

Wie heeft de app ontwikkeld?

De app is gemaakt door Microsoft Garage, een afdeling onder Microsoft die zich bezig houdt met allemaal kleine apps. Ze hebben gebruik gemaakt van een aantal API's (application programming interface) om de app te laten werken.

Aardig woordje Engels

Of de app nog wordt bijgewerkt weet ik niet precies, maar als je een aardig woordje Engels spreekt en 's ochtends wél in bent voor een zoekspelletje of een tongue-twister, dan kan ik 'm zeker aanraden.

Downloaden?

Als je de app wil downloaden, zou ik je normaal doorverwijzen naar de Google Play Store, maar daar is-'ie helaas niet beschikbaar. Ik heb 'm van een APK-website gedownload, maar da's natuurlijk niet geheel risicovrij. Of je dat doet, moet je dus zelf weten.

voeg reactie toe

1659

Back to school

Ben jij helemaal ready voor het nieuwe schooljaar? 
  • Hell yeah! Laat dat nieuwe jaar maar komen.
  • Meh. Er hadden nog wel een paar weken vakantie bij gemogen.
  • Nope! Doe mij maar het hele jaar zomervakantie.