Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Hoe was Dennis Weening als scholier?

Presentator Dennis Weening was onder andere te zien in Expeditie Robinson en noemde zichzelf eerder al het ‘ongeleide projectiel’ van de omroepwereld. Was hij op de middelbare school ook al zo’n lastpak, of was hij toen nog een brave jongen? Eindredactrice Renske ging op pad en sprak hem over zijn schooltijd, examens, paardrijden en diploma’s. 

Nog eventjes en de examenperiode begint weer! Om je tussen het leren door te vermaken en extra te motiveren publiceert Scholieren.com de komende weken extra examen-video’s. Renske spreekt BN’ers over de beste leertips en hun examenervaringen.

Meer, meer, meer? Bekijk snel al onze examenvideo's. Als je nooit meer een video wilt missen van Scholieren.com, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

voeg reactie toe

3447