Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

LIVE: Scholieren.com broadcast TEDxYouth

LIVE: Scholieren.com broadcast TEDxYouth

Vandaag is TEDxYouth Amsterdam aan de gang. De gewilde plaatsen voor dit door ideeën gedreven jongerenevenement waren binnen geen tijd vergeven, maar gelukkig streamt Scholieren.com alles jouw kamer in. We zijn immers mediapartner. Stoer he?

Vijf van onze bloggers zijn er vandaag bij in Amsterdam: Hidde, Joca, Grieke, Tim en Pim. Ik hop zelf ook even langs en we gaan allemaal ons best doen om de verslaggevers van BNN's 101.tv voor de voeten te lopen.

De vaste lezers van ons blog wisten dat natuurlijk allang. Zij lazen de aankondiging, waarin wordt uitgelegd wat TEDxYouth eigenlijk is.

Ook het programma kennen zij al.

De TED talks zijn een wereldwijd fenomeen, en de 5 coolste talks zet TED-liefhebber Stan Putman hier voor je op een rij.

Oh, en als het programma in Amsterdam is afgelopen zal de livestream weer omschakelen naar de gewone 101.tv programmering. Dan moet je maar gewoon weer rondklikken langs onze andere blogs. Veel leuker. ;)

PS. Volg ons getwitter over TEDxYouth & lees later de verslagen van onze bloggers op Scholieren.com.

voeg reactie toe

3997