Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Ex-blogger Lily geeft boek uit

Ex-blogger Lily geeft boek uit

Kleine bloggers worden groot. Luuk treedt regelmatig op, Rob kwam onlangs met een nieuwe stripbundel, Nina schrijft aan een boek bij Lebowski en Lily bracht deze week haar eerste columnbundel uit. De boekpresentatie was woensdag in Amsterdam en vooral de openingsspeech was subliem. Die was van mij.

Lily Bruijn schreef de afgelopen jaren niet alleen voor ons, maar ook voor het Noord-Hollands Dagblad en Spunk. Dat ging dan over Popeye-achtige zeemannen, de jungle die zichzelf een supermarkt noemt, koffieverslavingen en rondvliegende ledematen.

Lily droeg voor uit eigen werk, haar ouders waren trots en de boeken aan het eind van de avond uitverkocht. Maar niet getreurd, ze zijn na te bestellen. Bij iedere boekhandel, online of offline. Bol.com bijvoorbeeld.

Dus gaat heen, koopt en wees gelukkig!

voeg reactie toe

2993