Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Jury NFFS 2012 bekend

Jury NFFS 2012 bekend

De jury van het Nationaal Filmfestival voor Scholieren 2012 is bekend! Vaste juryleden Joram Lürsen (regisseur van o.a. Alles is Liefde) en Johanna ter Steege (regisseuze van o.a. Tirza) worden dit jaar bijgestaan door drie acteurs: Reinout Scholten van Aschat, Mingus Dagelet en Hanna Obbeek.

Veertienjarig jurylid

Reinout ken je misschien wel van z'n rol als megakakker Roderick in 'Gooische Vrouwen', Mingus Dagelet speelde eerder in Carry Slee's verfilmde 'Razend' en Hanna is vooral bekend van haar hoofdrol in de film 'Achtste groepers huilen niet'. Hanna is trouwens nog jonger dan de meeste deelnemers van 't filmfestival: ze is nog maar veertien jaar!

Beste jonge filmmaker

Het Nationaal Filmfestival voor Scholieren, ofwel NFFS, is een wedstrijd voor scholieren van 12 t/m 18 jaar. Je kunt je filmpje insturen via je school, om zo kans te maken op een finaleplek voor het internationale filmfestival in Griekenland. Vorig jaar wonnen Nederlandse scholieren zelfs de titel 'beste jonge filmmaker van Europa'. Hierrr zie je alle winnende filmpjes van het NFFS 2011 op 'n rij.

Er zijn vier categorieën: live action fictie, live action non-fictie, animatie en 1-minuutfilms. De jury maakt ook onderscheid tussen bovenbouwers en onderbouwers: piepjonge bruggers maken zo ook gewoon een kans!

Meedoen?

Dit jaar wordt het NFFS voor de achtste keer georganiseerd. De finaledag is 17 september 2012 en vindt plaats in Lelysyad. Je kan je nog tot 1 juli aanmelden! Ben je nou ook helemaal enthousiast en wil je graag meedoen? Check hier dan even de flyer voor meer info.

voeg reactie toe

1067

Inholland - poll - Q4 2019 - vraag 2 - wk 49

Wat doe jij om de juiste studiekeuze te maken?