Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Scholieren.com mediapartner NFFS

Scholieren.com mediapartner NFFS

Scholieren.com is mediapartner geworden van het Nederlands Film Festival voor Scholieren. Al jaren volgen we dit groeiende en prachtige evenement en nu hebben we maar eens echt de samenwerking opgezocht. Wij promoten het NFFS en op het festival in september zal Scholieren.com goed zichtbaar zijn.

Het NFFS is een jaarlijks landelijk evenement in Lelystad waar je met je school aan deel kan nemen. Jonge filmmakers krijgen kritische feedback op hun zelfgemaakte films, volgen workshops en de besten onder hen vallen in de prijzen.

Daar zit serieus talent tussen, zoals de makers van onze De Weg over Rozen: zij wonnen eerder het NFFS.

Het NFFS leidt een nieuwe generatie filmmakers op. Wij vinden dat koel en steunen ze graag!

De blogredactie van Scholieren.com is trouwens altijd op zoek naar (video)talent. Meewerken?

voeg reactie toe

7979

reacties

'Vind ik leuk'! Ik ga zeker meedoen, dus wees gewaarschuwd ;-).
door Hidde (reageren) op 14 mei 2012 om 15:47
Wat vet! Groetjes, Nick (van De Weg Over Rozen :-) )
door NIck Golterman (reageren) op 15 mei 2012 om 12:38