Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

NFFS: Alle winnende films op een rij

NFFS: Alle winnende films op een rij

550 deelnemende jongeren wachtten vandaag met 't zweet in de bilnaad op de uitslag van het Nederlands Filmfestival voor Scholieren. Welke filmtalenten zijn bekroond met eeuwige roem en mogen naar Camera Zizanio, het Europese scholierenfilmfestival in Griekenland?

Scholieren.com zet alle winnende filmpjes voor je op een rij.

Live action fictie bovenbouw

Eerste prijs: het filmpje Shellshock van Jasper Boon, Jeroen Hoogveld, Etiënne Bouwman en Arthur Jacobs. Al dit filmtalent zit op Notre Dame des Anges, een middelbare school uit Ubbergen.

Tweede prijs: Iday (De Vrije Ruimte, Den Haag)
Derde prijs: Dubbel Frisss Reclame (Citadel College, Nijmegen)

voeg reactie toe

8303

reacties

Grappig, die Cals College winnaar. Die leraar maakte ook al furore in de Weg Over Rozen (zelfs met dezelfde gezichtsuitdrukkingen). En op het einde herken ik de stem van één van de Goltermanbroers, volgens mij Leon. Oh, en Outbreak vind ik ook erg vet.
door Simon (reageren) op 20 september 2011 om 11:27
Wel opvallend dat min of meer een handjevol scholen steeds dezelfde prijzen wint. Blijkbaar stuk voor stuk scholen die superveel aandacht aandacht aan film geven; wel cool, eigenlijk. Denk dat veel jongens voor het vak Knutselen liever met een camera op pad gaan, dan een konijn van papier-maché produceren.
door Kim (reageren) op 20 september 2011 om 11:40
@Simon Helaas, mis! Het is Nick. Of je bedoelt natuurlijk 'Leon' uit de weg over Rozen. want dan klopt het weer wel, haha. :P
door Dyon (reageren) op 21 september 2011 om 14:26

Inholland - poll - Q4 2019 - vraag 2 - wk 49

Wat doe jij om de juiste studiekeuze te maken?