Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Zit jij op het vmbo? Vul dan deze vragenlijst in over vakwedstrijden. Kost je een paar minuutjes en je verdient gegarandeerd 5 euro. Alvast bedankt! 

Meedoen

6 dingen die jullie doen om je docent het leven zuur te maken

6 dingen die jullie doen om je docent het leven zuur te maken

Scholieren.com is er om jullie door je middelbare schooltijd te slepen. Dit doen we natuurlijk met boekverslagen, samenvattingen en herkenbare blogs en video's, maar ook op social media staan we jullie bij. Daar posten we nuttige tips, maar er is natuurlijk ook ruimte voor vermaak.

We vroegen onze volgers op het Instagramkanaal Eindexamens wat het ergste is dat ze hun docent ooit hebben aangedaan en we willen jullie de hilarische reacties niet onthouden. We beginnen steeds beter te begrijpen waarom docenten gaan staken...

"Per ongeluk"

Was de docente vervelend of deze jongen gewoon heel slecht in voetbal? 

Zzz...

Waarschijnlijk wilde ze de docent laten voelen hoe slaapverwekkend zijn les is.

Modderbed

Alsof het niet vermoeiend genoeg is voor een docent om een groep pubers in het gareel te houden tijdens een skitrip, wordt ook zijn nachtrust nog eens verstoord.

Burn

Bij deze bekentenis gaan we er maar even vanuit dat het een ongelukje was...

Aanwezigheid

In sommige gevallen is op komen dagen voor de les al genoeg om docenten tot wanhoop te drijven.

Worstelen

Tja, als je zo'n pak aantrekt kun je dit ook verwachten...

Zit jij in je eindexamenjaar? Volg ons account Eindexamens op Instagram voor nuttige tips, verhalen van lotgenoten en voor de hoognodige school-afleiding.