Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Seksweken op Scholieren.com: stel al jouw prangende vragen over seks

Vanaf vandaag beantwoordt Scholieren.com in samenwerking met Sense Infolijn twee weken lang al jouw vragen over seks. 'Doet de eerste keer seks pijn?' 'Hoe krijg je een orgasme?' 'Wat is een normale penislengte?' Geen vraag is te gek.

De wereld van seks is leuk, maar soms ook best ingewikkeld. Hoe weet je eigenlijk of je er wel klaar voor bent? En hoe maak je duidelijk aan je bedpartner wat jij fijn vindt? Niet alle onzekerheden zijn makkelijk met je vrienden te bespreken en bij je ouders aankloppen? Hell no. 

De experts van sekswebsite Sense.info beantwoorden alle vragen. De meest gestelde vragen worden beantwoord in de artikelen op onze speciale pagina. Daar kun je ook een anonieme chat starten met één van de Sense-medewerkers en ontdek je hoe je nog meer in contact kunt komen met Sense. Houd ook ons Instagram-account in de gaten komende weken, voor exclusieve seksstories!