Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Examenjournaal #9: vwo-examen M&O was een regelrechte ramp

Het was een bloedbad bij het M&O-examen op het vwo. Vloggers Bibi en Sanne vonden het een regelrechte ramp. Wagema beet haar tanden in het examen Latijn, Acelya en Fleur in het havo-examen scheikunde, Joes in het havo-examen aardrijkskunde en Zola in haar laatste vmbo-examen beeldende vorming.

Volg het examenavontuur van Lyselotte (vmbo), Zola (vmbo), Acelya (havo), Anouar (havo), Fabiënne (havo), Fleur (havo), Joes (havo), Sami (havo), Bibi (vwo), Martijn (vwo), Mirthe (vwo), Sanne (vwo), Wagema (vwo) en Yaser (vwo) hier bij Scholieren.com.

Het Eindexamenjournaal komt iedere examendag om 20u online en blikt terug op de dag met reacties en polls. Tevens komt het met voorspellingen van Chinchilla Marty voor de aankomende examens.