Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is café, club of kantine.

Charmes

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Deadline

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

INSTUREN KAN HIER