Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Het regent! Het regent!

Geschreven door Nienke op 09/06/2009
Tegenwoordig is het individu belangrijk: allemaal uniek en bijzonder. Maar op sommige gebieden zijn we toch aardig collectief bezig. Regenkleding bijvoorbeeld.

Wat doe jij? Wil je nog niet dood gevonden worden in zo?n stinkende plastic poncho met verschrikkelijke kleur? Waar je ook nog eens tien kilo zwaarder in lijkt? Of vind je op school rondlopen met een doorweekte broek die maar niet droogt erger?

 
 • Reactie door gus op 09/06/2009
  Liever dood gevonden dan in een regenpak a.u.b. Ik kom ook altijd vast te zitten in die dingen.
 • Reactie door Elise op 09/06/2009
  Ik ga voor het regenpak anders kom ik op school met krullen terwijl ik net een half uur bezig ben geweest met stijlen!
 • Reactie door Ti,m op 09/06/2009
  PONCHOS ZIJN UBERHIP: ZIE DE FESTIVALS
 • Reactie door Sheila op 09/06/2009
  Lekker boeiend als iemand je ziet in regenkleding! Doe gewoon wat je zelf wil... Who cares!
 • Reactie door niels-jan op 09/06/2009
  boeiend doe tog geen regen kledij aan
 • Reactie door Marco op 10/06/2009
  kerel es wat saai is dit.... wat maakt het nou uit hoe je dood wordt gevonden.... dood is dood man..... niet zo aanstellen ook al lig je naakt so wat....... kk dom man:S
 • Reactie door Simon op 10/06/2009
  Je moet ook aan je nabestaanden denken, Marco. Laatst nog werd een acteur dood gevonden: "Hij hing naakt in een klerenkast met een touw om onder meer zijn nek." Maar met een poncho aan zou ook niet best zijn, bedoel ik te zeggen.
 • Reactie door Johannes op 10/06/2009
  Of je neemt gewoon de bus? En paraplu natuurlijk.
 • Reactie door Bob op 11/06/2009
  Ik haat regen! Daarom ga ik altijd met m'n UFO. Soms teleporteer ik ook als ik wat langer wil uitslapen. Maar ik draag sowieso geen PONCHO! Want die dingen zijn lelijk. Ik mag het eigenlijk niet vertellen, maar ik ben eigenlijk een geheim agent! =O Daarom neem ik soms ook de geheime tunnelbuisverbinding die onder heel de wereld loopt. Natuurlijk weten jullie hier niks van.... Maar goed, een wijze raad: Draag geen poncho's! Ze stinken!
 • Reactie door Rainy op 11/06/2009
  Lol ik regen.
 • Reactie door Rainy op 11/06/2009
  LOL FREEK JIJ FAILED
 • Reactie door Bart op 11/06/2009
  Ik draag dus nooit poncho's want ze stinken en zitten niet fijn. Ik ga mooi met de auto!
 • Reactie door Yobart op 11/06/2009
  Hey ik ben Bart. Daarom vind ik poncho's niet goed.
 • Reactie door Lolspamreclame op 11/06/2009
  samenschool.hyves.nl
 • Reactie door Eva op 11/06/2009
  ahahahhahaha x'D ja het regende erg hard vandaag. En ik ga wel voor de Regenjas, maar niet de broek want die is irritant. Hij blijft steeds aan de zolen van mn gympies hangen... en ZO langzaam droogt mn broek nou ook weer niet...
 • Reactie door Malou&Nicole op 15/06/2009
  Poncho's stinken en ze zijn lelijk. Ik doe wel een muts op zodat m'n haar nog goed zit. Zolang je haar maar goed zit =] P.S. die broek droogt wel. xxxxx
 • Reactie door Marije op 15/06/2009
  Ik doe geen regenkleding aan. Dit vinden jullie misschien dom, maar als het regent, kan ik net zo goed met de bus of met de auto gaan. Ik woon drie kilometer fietsen van school af, en ook mt regenpak zal ik wel doorweekt raken...
 • Reactie door ik op 15/06/2009
  moioo ik ga echt niet zown lelijk ding aan trekken! dan nog liever doorweekt (A)