Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Naakten kijken

Geschreven door Suzan op 02/06/2009
Welk naakt is het mooist? Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft er een speciale wedstrijdsite voor gemaakt: oogvoornaakt.nl. Zelf viel ik voor een schilderij dat ik nooit eerder had gezien: 'Le coucher l'italienne' van Jacob van Loo.
De naakten zijn verdeeld onder de kopjes beroemd, billen, vijgenblad en mannen. Jelievelingsnaakten kun je 'bewaren' onder mijn favorieten. Als je je cursor over de naakten laat glijden worden ze vergroot, als je erop klikt vergroot je de afbeelding en als je nog eens klikt... heb je wel heel veel naakt op je scherm! Cultureel verantwoord naakt in dit geval.

 
  • Reactie door Walter scheermeskeeeeeeeee op 08/06/2009
    worsijn mandarijn