Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Dat verdient een bloemetje

Geschreven door redactie op 29/05/2009
70.000 klachten bij het LAKS, iedere dag gaat er wel weer wat vreselijk mis, ergens in Nederland in een gymzaal. Meest tragische verhaal van deze week: twintig VMBO'ers die door een foutje van hun school (Jan Arentsz in Zuid-Scharwoude, Noord-Holland) de verkeerde stof voor hun examen geschiedenis leerden. In plaats van de geschiedenis van de twintigste eeuw, leerden ze over Nederland en Indonesi. Auw, onze condoleances voor de betrokken leerlingen - zeker nu de Onderwijsinspectie heeft gezegd dat ze het zullen moeten hebben van de herkansing.

Maar, de andere kant van het verhaal is: 70.000 klachten betekent dat minstens 130.000 examenkandidaten nog niet geklaagd hebben. Er gaat ook heel veel goed. Al die lieve concirges die koffie en thee rondbrengen. Surveillanten die speciaal schoenen met stille zolen aantrekken.

Ga er eens voor zitten en bedenk n ding waarvoor jouw school een bloemetje verdient.
[youtube:VvUr54A_gKw]

 
 • Reactie door ik! op 29/05/2009
  mijn school is niet erg maar ook niet zo geweldig.. ik heb geen idee waar ik school en bloemetje voor zou moeten geven..
 • Reactie door mii op 30/05/2009
  mijn school is ook niet alles, zoals denk ik geen een school het einde is. Maar toch zijn er een aantal geweldige leraren die zeker weten een bloemetje verdienen! trouwens, dat bloemetje hebben ze al zo vaak gehad;)
 • Reactie door Rianne op 30/05/2009
  De allerliefste jongen zit bij mij op school..
  en we gaan bijna van school af! echt een RAMP!! mijn lieve Wouter, ik wil hem niet kwijt... we gaan allebei naar een andere school! echt VRE-SE-LIJK!!! ik hoop dat ik hem nog blijf zien... hij weet niet dat ik gek op hem ben, dus als ik hem bel of mail is dat raar. Als je een oplossing weet, mail asjeblieft!! itsme@live.nl bestaat nog niet, word aan gewerkt.
 • Reactie door Rianne op 30/05/2009
  kga bijna van school. ben verliefd, hij gaat ook van school. WAT NU?? mail: itsme@live.nl als je een oplossing heb.
 • Reactie door Durt op 30/05/2009
  Die van mij verdienen eerder een zak met stront.
 • Reactie door Hoi op 01/06/2009
  Ze mogen blij zijn dat iedereen nog komt.. Bloemetje kunnen ze wel vergeten!
 • Reactie door nicky op 02/06/2009
  Hoi, mijn school verdient een bloemetje voor alles wat ze voor mij doen en nog steeds doen sinds ik anderhalf jaar geleden ziek ben geworden en daardoor niet alles meer meekan doen. Ik vaak naar het ziekenhuis moet, de school mij de kans geeft alles bij te werken ook als ik een dag niet in staat ben een toets te maken om mij dan een andere keer deze toets te laten maken. Ze betrekken mij evengoed overal bij. Zowel de school,mijn co-ordinator die altijd klaar staat voor mij, de leraren, en niet te vergeten mijn klasgenoten . Ik heb gewoon een fijne school je blijft dezelfde die je voor je ziekte was en iedereen vind het heel normaal dat ze dit allemaal doen. Dus mijn school, co-ordinator, leraren en klasgenoten verdienen wel een bloemetje vind ik.