Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Win: De nieuwe Green Day

Geschreven door redactie op 28/05/2009
Kijk nou wat er bij ons op kantoor ligt. De nieuwste cd van Green Day: "21st Century Breakdown." We kregen een recensie exemplaar opgestuurd. De recensie bij deze: weinig vernieuwend, maar toch goeie shit. Die cd (dat is een soort analoge torrent, vraag eens aan je ouders) sturen we graag jouw kant op en dan proppen we er een Fast & Furious t-shirt bij de envelop in.
Winnen? Vertel ons wat je favoriete Green Day nummer is.

Update: prijzen weggegeven!

 
 • Reactie door Betty op 28/05/2009
  Mijn favoriete nummer van Green Day is St' Jimmy van de cd American Idiot!! Ik vind de muziek dat ze maken geweldig!! Ik wil de nieuwe cd zo graag!!!
 • Reactie door Jon op 28/05/2009
  She!!!!
 • Reactie door Annelies op 28/05/2009
  Moeilijke vraag, je kan beter vragen welk nummer ik minder leuk vind =) Maar Restless heart syndrome vind ik het beste nummer! Ik wilde heel graag naar het concert maar het was al uitverkocht.. heb zelfs nog geprobeerd naar het concert in Antwerpen te gaan maar die was ook al uitverkocht! De CD zou het misschien een beetje goed maken..
 • Reactie door Marina op 28/05/2009
  Voor mij is dat toch echt Basket Case !!
 • Reactie door Elisabeth op 30/05/2009
  Hallo mijn favoriete nummer van Green Day is American Idiot. Maar eigenlijk vind ik al hun liedjes geweldig! Ik zou suuuuuuuuper graag de nieuwe cd van Green Day willen
 • Reactie door Jeany op 30/05/2009
  I love chris brown
 • Reactie door maikel op 31/05/2009
  american idiot!!
 • Reactie door manouk op 31/05/2009
  mijn favo nummer is boulevard of broken dreams <3
 • Reactie door Lisa op 31/05/2009
  Mijn favoriete nummer is '80' een oud nummer van Green Day van hun cd Kerplunk uit 1990/1991 geloof ik. Super mooi nummer wat de verliefdheid van Billie Joe voor zijn vrouw [toen niet] verwoord. Krijg altijd een goed gevoel als ik dat nummer hoor! =D
 • Reactie door Shauney op 01/06/2009
  Basket case!!!!!!!!!!!!! Omdat het een geweldige text heeft! De muziek is zoals altijd natuurlijk geweldig, maar dit nummer springt er voor mij uit!!!!
 • Reactie door johanenpaula op 02/06/2009
  american idiot