Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Vraag het aan Rob: examenklacht

Geschreven door Rob op 27/05/2009
Rob geeft iedere week zijn dromerige kijk op de actualiteit. Meer Rob? Kijk op www.roodgras.nl.[plaatje:2]

 
 • Reactie door appie op 27/05/2009
  ik ben gestoorde appie ik wil weten wat ik wil weten ik weet het niet wat ik wil weten dus ik wil dat weten. groetjes en kusjes je geliefde appie
 • Reactie door gekke op 27/05/2009
  ja ik ben ook gestoord en ik vind je aardig
 • Reactie door denis op 27/05/2009
  Ik krijg niets voor mijn eindexamen. Veel mensen krijgen iets van meer dan 1000 euro. Hoe zorg ik dat ik meer van mijn ouders krijg?
 • Reactie door Suzan op 28/05/2009
  haha geweldig:)
 • Reactie door rob op 23/09/2009
  wrm doen jilie altijd mijn naam