Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

'Op de eindexamens spiek je niet'

Geschreven door redactie op 26/05/2009
Op de eindexamens spiek je niet, vindt 70% van de stemmers op de Eindexamenpagina peiling van afgelopen week.
Maar dan nog deed 30% blijkbaar wl al iets dat niet mag, bijvoorbeeld met behulp van een digitaal spiekbriefje of door op het toilet nog even iets op te zoeken. Met trillende handjes zeker?
En het zou je maar gebeuren: 5% stemde zelfs gestraft te zijn! Wat is jullie gebeurd? Een n, gezakt?

 
 • Reactie door Maaike op 27/05/2009
  Nou, dan heeft die 70% geen grafische rekenmachine, neem ik aan. Bij ons zet praktisch iedereen met een GR daar ook dingen in..
 • Reactie door Loes op 27/05/2009
  Ja, ik in ieder geval wel. Maar goed dat valt niet onder spieken wat dat mag officieel gezien. Mijn GR staat vol en de rest zit in mn kop of staat op een blaadje wat ik de examenzaal mee in neem/
 • Reactie door makin op 27/05/2009
  Peist nog een beke wie gaot er do nu gaon spikn tis godverdommt junder fin examens tjoens!!! FAIT ATTENTION!!!! ik he gespikt en zin min jaar kwijt!
 • Reactie door Halime op 27/05/2009
  uhm jullie zeggen wel je moet die ding in je GR doen, maar wisten jullie niet dat voordat je examen zaal binnen komt dat wat alles in de GR zit gewist word?? heel veel succes met diegene die examens hebben(Y)
 • Reactie door lotte op 27/05/2009
  nou, ik heb alles op mijn arm geschreven ........
 • Reactie door Rianne op 27/05/2009
  Dat slaat nergens op, er wordt niks uit je GR gewist. Ik heb het aan m'n afdelingsleider gevraagd, tevens wiskundedocent, en hij zei dat ze niks wissen uit je GR en dat je dus gewoon formules(en andere dingen) erin kan zetten, zonder dat het consequenties heeft :D En hij heeft gelijk, er is nooit gecontroleerd en niks gewist.
 • Reactie door melissa op 27/05/2009
  wat doen jullie in hemelsnaam voor niveau.. het examen is niet alleen voo jezelf maar je hebt er ook geen bal aan om een spiekbriefje te maken daarvoor moet je veel te veel verschillende onderwerpen kennen. En voor vakken zoals biologie is een GR niet eens toegestaan wel een normale.
 • Reactie door Simon op 28/05/2009
  @makin: ik versta je niet zo goed, maar zeg je nou dat ze je hebben laten zakken omdat je gespiekt hebt?
 • Reactie door Lola op 28/05/2009
  Ik ben betrapt op spieken...
 • Reactie door Simon op 28/05/2009
  En toen? Zou ik je vanuit s.com een mailtje mogen sturen?
 • Reactie door hi op 31/05/2009
  op de kont van de controleur geplakt