Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

De kop is eraf!

Geschreven door redactie op 18/05/2009
De kop is eraf en de gekte is loos. Bij het LAKS hebben ze op dag 1 al 4.000 klachten binnengekregen, vooral over de vele open vragen bij VWO Nederlands. VWO?ers staan bij het LAKS ook bekend als notoire klagers, ze zijn in de minderheid maar weten de klachtenlijn het best te vinden. Klagen kan nooit kwaad, want dat kan nog wel eens de definitieve examennorm benvloeden: had je een 5.3, wordt de normering opgehoogd en slaag je tch. Klaag hier!
Op ons forum wordt al hevig gevalueerd over onder andere HAVO Nederlands en VWO Nederlands. En hier op de redactie van Scholieren.com hadden we het ook druk met het online gooien van de examen antwoorden en last-minute aanpassingen aan de site.
Hoe zijn jullie examens verlopen? Foutloos? Was het lastig? Veel succes de aankomende dagen!

En bedenk: 95% slaagt voor de eindexamens, d'r zit toch vast nog wel iemand in de klas die dommer is dan jij?