Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Win: Tom Clancy's HAWX (PC-game)

Geschreven door redactie op 16/05/2009
In de reeks 'Scholieren.com-kantoor opruiming': Tom Clancy's HAWX (PC-game). Ziet er wel vet uit, iets met straaljagers, maar onze pc's zijn er niet goed genoeg voor. Hebben? En goeie grap en we sturen 'm jouw kant op.

 
 • Reactie door Dewi op 17/05/2009
  Een goeie grap: ik heb meegedaan met de HAWX prijsvraag, maar er zijn nog geen winnaars bekend en nu geven jullie ze gewoon weg?
 • Reactie door Simon op 18/05/2009
  Goed punt, dat hebben we hier niet handig gecommuniceerd. Er was niemand die aangaf 'ik heb een pc die dit soort games aan kan', dus vandaar dat deze game 'overbleef'. Verdere reacties mogen nog.
 • Reactie door Daan op 18/05/2009
  Straaljagers kom maar op, want mijn pc vliegt zeker niet op tilt bij deze game!!
 • Reactie door Juno David op 18/05/2009
  Ik zou graag straaljagerpiloot worden, maar de studie is voor mij te zwaar... Maar als ik Hawx win hoef ik geen dieploma's te halen, ik vlieg gewoon weg!
 • Reactie door mike op 18/05/2009
  ik probeer maar wat x3 2 kikkers zitten op de stoep zegt een kikker kijk daar loopt een worm. Dus die kikker gaat kijken, dan pakt de kikker zijn lul uit zijn broek en stopt hem in de andere kikker zijn kont en zegt: ''1APRIL KIKKER IN JE BIL'' x3 ik probeer ook maar wat,, ik hoop dat ik win
 • Reactie door Arjan op 19/05/2009
  Als mijn pc uit het raam vliegt van dit spel, vlieg ik erachteraan!