Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Examenstunt-striptease afgebroken

Geschreven door redactie op 08/05/2009
Het lijkt een beetje een trend te worden: een stripper regelen voor op de stuntdag. En dan lekken de filmpjes uit op YouTube, of soms is de lokale media ter plekke.
Dit jaar deed RTV Noord verslag van de stunt bij het Augustinus College in Groningen.
Daar hadden ze als hoogtepunt van de dag: het tot een hoogtepunt doen brengen van een lerares door het inhuren van een mannelijke stripper. Halverwege liep de directeur het podium op omdat die dat niet echt smaakvol vond.

Onze felicitaties aan de organisatie voor het halen van het nieuws!
Ondertussen reageren bij RTV Noord sommige kijkers nogal verontwaardigd: "Die leerlingen moeten geschorst en uitgesloten worden van het examen!"

Wat vind jij? Moe-wel-kunnen? Gaan jullie ook een stripper op de examenstunt regelen?

Update: op het Stanislas College in Delft kunnen ze er ook wat van.
Update 18/5: ook leuk, de politie inhuren voor je examenstunt, zoals op het Meander College in Zwolle. Klik voor het filmpje.


 
 • Reactie door Maaike op 09/05/2009
  Dit is er gewoonweg compleet over. Het doel van een school is om de leerlingen goede waarden bij te brengen en een stripper is dit zeker niet. En ocharme die lerares zeg... Ik zou niet in haar schoenen willen staan.
 • Reactie door Halime op 09/05/2009
  WHAHAHAHAH gwn de lauwste xD
 • Reactie door lars op 12/05/2009
  ach is tog grappig, moe wel kunne hoor. Btw, wat was die directeur een party pooper ey. als ze es wisten wat ze hier in almere allemaal wel niet doen.
 • Reactie door Alan op 13/05/2009
  Idd wat een beun die directeur.
 • Reactie door ja wa dachte gij dan op 04/01/2010
  mar wel twee vroulijke met olie ingesmeert!!!