Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Queensday 2009: krijg nou wat?

Geschreven door Charlot op 30/04/2009
23:00 uur: De feestnacht kan beginnen
04:00 uur: De eerste kraampjes staan al klaar om te verkopen
10:00 uur: De koningin en haar familie komen aan in Apeldoorn
11:45 uur: Auto rijdt in volle vaart op het publiek in. He?

Update: Mijn oudere broer belt op. 'Charlot, je mag niet naar het museumplein'. Oké, eh waarom niet dan?. 'In Apeldoorn is er een aanslag op de koningin gepleegd! Het gerucht gaat, dat dit ook gaat gebeuren op het museumplein'.
Beduusd hang ik op. Aanslag? Koningin? Museumplein? Ik open het internet op mijn telefoon en ga naar nu.nl, waar ik lees over de gek en het ongeluk. Wat belachelijk allemaal. Dat dit kan in Nederland!
Maar nadat ik de internetpagina had gesloten ging ik verder met het vieren van koninginnedag. Ik keek vanavond het nieuws wel.

En wat ben jij gaan doen? Toch maar door met de festiviteiten?

 
  • Reactie door Fleur op 03/05/2009
    ik ben gestopt. Ik vond het niets om door te feesten.
  • Reactie door Shanaa op 06/05/2009
    Ik was er niet.. was op vakantie. =] Maar welke gestoorde gek doet dat nou? Zomaar ff inrijden op onschuldige mensen..