Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Stayinlove.nl

Geschreven door Margo op 29/04/2009
Hoe werkt de liefde? Hoe vraag je iemand verkering en hoe werkt dat eigenlijk, verkering? Voor al je vragen over verliefdheid, de do's en dont's bij het hebben van verkering en nog veel meer dingen kun je tegenwoordig terecht op de website stayinlove.nl. Stay in love helpt je met al je problemen, maar dat niet alleen op de website kun je namelijk ook leuke, gratis smsjes versturen naar je grote liefde. En als je onzeker bent of gewoon even wilt weten hoe het met jouw relatie staat, kun je altijd de relatietest doen.

[Waarom?]
Stay in love wil het partnergeweld onder jongeren tegengaan en jongeren vooral laten weten wat een 'gezonde' relatie nou precies inhoudt en zorgen dat deze ook goed blijft. De website is een onderdeel van een heel lessenpakket wat nu al in enkele scholen wordt getest.

En wil je er meer over weten, kijk dan snel op de site..

 
  • Reactie door T0m op 14/05/2009
    Wat je wat een relatietest is? Geen relatietest doen...
  • Reactie door T0m`` op 14/05/2009
    en dan bedoel ik: er gewoon niet aan denken...